dijous, 22 de gener del 2015

Montsant Sala es proclama campió d'hivern davant el Plaza Macael (3-5)

Els visitants tanquen la primera volta del campionat sense cap derrota
Duel de la part alta de la classificació de 1ª Nacional a la darrera jornada de la primera volta de la temporada. El Plaza Macael i el Montsant Sala es van jugar el que podia ser una oportunitat pels locals per reduir punts amb el lider o bé posar més distància entre el Montsant i la resta d'equips.
Tot i que el partit va ser de gols, els equips van jugar amb molt de respecte cap al rival durant els primers minuts. Els gols començarien a arribar en els darrers minuts del primer temps, quan el Macael va aprofitar un error dels visitants degut a la pressió i va obrir el marcador. Semblava que la primera meitat acabaria amb el Macael per endavant al marcador, però el Montsant va tenir una reacció tan ràpida com efectiva i, no tan sols van empatar, sino que es van posar pel davant i es van col·locar 1-3.
El segon temps va començar amb un Macael tocat per com va acabar el primer temps i, amb els jugadors del Montsant plens de confiança, van posar el partit més difícil pels locals i van posar el 1-5 al marcador. Amb la victòria gairebé assegurada pels visitants, el Macael només va poder aprofitat per fer dos gols que van servir per maquillar el marcador.