dimarts, 15 de setembre del 2020

Quant plantegeu que el vostre fill participi, al menjador escolar, a una activitat extraescolar, un servei d’acollida, a un club Esportiu o a una Entitat Cultural

 Quant plantegeu que el vostre fill participi, al menjador escolar, a una activitat extraescolar, un servei d’acollida, a un club Esportiu o a una Entitat Cultural, m’agradaria demanar-vos que penseu que darrera hi ha , majoritàriament, un munt de persones que dediquen el seu temps a organitzar-les , AMPA’s o AFA’s, Associacions sense afany de lucre , Clubs on es treballa voluntàriament i també petites empreses i autònoms, i que ho fan per ajudar-vos.
Però també que trobareu unes persones que s’han preparat per educar, entrenar i cuidar als infants tant el que els hi ensenyaran , com en valors.
Aquests son els Monitors/res, Coordinadors/res i Entrenadors/res, han estat i són els grans oblidats de la pandèmia, i malauradament als que alguns no valoren la seva feina. Us puc garantir que la gran majoria, tot i que treballen a temps parcial i per petites retribucions d’acord a les hores que fan, però, a part de la seva formació, dediquen més temps del que tenen contractat per preparar-se les activitats i com atendre als vostres fills.
D’aquesta forma penseu que amb ells i elles estaran segurs, cuidats i educats i penseu que els entrenadors , entrenadores, coordinadors, coordinadores , monitors i monitores no son treballadors de segona classe sinó educadors de primera. Cuidem-los i respectem-los com ells cuiden els nostres fills.

Carles Rouras