dimecres, 30 de setembre del 2020

Protocol Covid-19 per a les Competicions de l'FCF

 La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el protocol Covid-19 per a les competicions del futbol i futbol sala català, que s’ inicien el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. Després de rebre el vistiplau per part de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, així com de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i amb la supervisió del Comitè Tècnic del PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’FCF posa a disposició de tots els seus federats i federades, clubs i públic en general la pauta a seguir per a minimitzar el risc de contagi de Covid-19

Protocol Complet

A més, s’ha creat un apartat específic dins la pàgina web, fcf.cat/covid19, per respondre als possibles dubtes i inquietuds entorn a la situació sanitària actual que tenen els clubs, jugadors i jugadores, àrbitres, familiars i públic que estan involucrats en els partits i entrenaments de futbol i futbol sala que es juguen cada setmana arreu del territori català.

Per tal de donar tranquil·litat a les famílies, també hi haurà un equip mèdic contractat per l’FCF que donarà suport al club afectat, i donarà consells i pautes d’actuació al seu responsable de compliment del protocol Covid-19.

La pràctica esportiva és segura i, per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol ha editat unes guies d’actuació per a cada estament que pren part, d’una manera o una altra, en la competició.

Protocol Segons Perfil

Recordem que serà d’obligat compliment la presa de temperatura a l’accés, el registre d’entrada al recinte, la higiene de mans, l’ús de mascareta en tot moment i el manteniment de la distància de seguretat entre persones. Alhora, es recomana un màxim de dos acompanyants per jugador o jugadora menor d’edat.