dijous, 16 de maig del 2019

La Final a 4 Benjamí de futbol sala ja té els seus caps de cartell

L'Industrias Santa Coloma, el Collbató CE, el Montsant FS i el Martorell AE configuraran el cartell de luxe d'una fase final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala que es disputarà aquest pròxim cap de setmana al Poliesportiu La Colina.
Cloenda per la porta gran. El Poliesportiu La Colina de Badalona acollirà aquest cap de setmana la Final a 4 del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala, una fase final que tindrà com a participants l'Industrias Santa Coloma "A", el Collbató CE "A", el Montsant FS "A" i el Martorell AE "A", i que determinarà qui dels quatre afortunats aconseguirà un passaport pel Campionat d'Espanya. 
La competició de la categoria Benjamí de futbol sala es divideix en una primera fase de Lliga Regular, que finalitza al Nadal, i una fase posterior batejada amb el nom de Campionat de Catalunya Benjamí de Futbol Sala, on hi participen els 5 primers equips classificats dels 15 grups inicials (13 de Barcelona i 2 de Girona), i els 5 sisens classificats amb millor coeficient.
Els colomencs i els barcelonins obriran la "Final Four" amb la primera de les dues semifinals (15.00 hores), un encreuament entre dos grans equips que, com la resta dels partits de la fase final, es podrà veure en streaming a través del web de la Federació Catalana de Futbol. El Montsant FS "A" va aconseguir el bitllet per la final de La Colina després de superar el Canet FS per 2 gols a 5 al Municipal Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, mentre que l'Industrias "A" va desfer-se a Can Xaubet del CN Caldes per 2 a 6.
A l'altre costat del quadre, el Collbató CE "A" i el Martorell AE "A" es jugaran el segon passi per la gran final en un cara o creu que donarà el seu tret de sortida a les 16.15 hores. Els collbatonins van guanyar 6 a 2 el FS Olesa en una semifinal que es va disputar al Pavelló Municipal Salvador Boada i que va sevir per conèixer el tercer finalista. D'altra banda, el Martorell AE  va superar per 5 gols a 3 el FS Ripollet al Municipal martorellenc.